• 1399/02/26 - 17:41
  • تعداد بازدید خبر : 94
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه

تشکیل کمیته واکنش سریع مقابله با بیماریهای منتقله از آب وغذا در بیمارستان شهید دکتر بهشتی آستارا

به دنبال مراجعه تعدادی از همشهریان با علائم اسهال واستفراغ به بیمارستان شهید بهشتی آستارا جلسه واکنش سریع مقابله با بیماری با حضور معاونین بهداشتی ودرمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان در بیمارستان شهید دکتر بهشتی آستارا تشکیل شد.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید دکتر بهشتی آستارا؛صبح امروز مورخ جمعه بیست و ششم اردیبهشت ماه سال جاری دکتر آبتین حیدر زاده -معاون بهداشتی و دکتر سید حسن میری-معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی بازدیدی از بیمارستان جلسه ای با حضور دکتر نظام عباسی-مدیر شبکه بهداشت و درمان ، بختیار حیدرنیا-سرپرست بیمارستان شهید دکتر بهشتی شهرستان آستارا  و سایر مسئولین در سالن اجتماعات بیمارستان در خصوص بستری شدن تعدادی از کودکان به علت مبتلا شدن به اسهال و استفراغ در بخش اطفال برگزار شد.

در این جلسه دکتر حیدرزاده گفت :به محض اعلام مراجعه تعدادی از همشهریان به  اورژانس بیمارستان  و بخش خصوصی با علائم اسهال و استفراغ در معیت معاون درمان دانشگاه به منظور بررسی وتجزیه وتحلیل اپید و میولوژی موارد بستری در بیمارستان با علائم و نشانه های بیماری اسهال حاد با حضور در بیمارستان شهرستان موارد را بررسی کردیم  و گزارش کارشناسان بهداشت محیط وبیماریها را جمع آوری نموده  و بازدید میدانی با حضور مسئولین شهرستان انجام دادیم که به محض وصول جوابهای آزمایشات نتایج را به اطلاع عموم مردم خواهیم رساند.وی تصریح کرد : مردم عزیز نگران نباشند اوضاع تحت کنترل است.این مقام دانشگاه علوم پزشکی گیلان در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد :مردم شریف توصیه  های بهداشتی را در خصوص مصرف آب و میوه و سبزیجات رعایت نمایید.

در ادامه این جلسه دکتر میری در سخنانی اظهار کرد: از همان لحظات اولیه شیوع بیماری گوارشی همراه با اسهال و استفراغ در آستارا که درصدی از اطفال و درصدی از بزرگسالان مبتلا شده اند، تلاش های تأثیرگذاری در بیمارستان شهید دکتر بهشتی و مدیریت بهداشت و درمان شهرستان مرزی بندر آستارا شده است.

وی با بیان اینکه در همان ساعات اولیه اطلاع رسانی توسط مسئولان شهرستانی انجام و کارگروه های بهداشتی و دانشگاهی تشکیل شده است، ادامه داد: برنامه ریزی های لازم انجام شده و آمادگی برای طغیان احتمالی این بیماری وجود دارد.

معاون درمان علوم پزشکی گیلان افزود: همه پیش بینی ها برای تأمین دارو، تجهیزات و تخت انجام شده است.

 دکتر میری با تأکید بر اینکه هم اکنون بخش NICU بیمارستان شهید بهشتی که افتتاح نشده است، زودتر از موئد افتتاح برای این منظور اختصاص یافت، خاطرنشان کرد: ۱۰ تخت جدید نیز برای این بخش اضافه شد.

وی با بیان اینکه در صورت نیاز تخت های خالی بخش جراحی این بیمارستان هم برای این منظور اختصاص می یابد، تصریح کرد: بیمارستان های همجوار، مراکز بهداشتی و درمانگاه های دیگر نیز در صورت نیاز برای بستری بیماران اقدام خواهند کرد.

 معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تأکید بر اینکه بستری بیماران مبتلا به این بیماری گوارشی را امروز نداشتیم، اضافه کرد: به نظر می رسد، بیماری در حال کنترل است و مردم با رعایت اصول بهداشتی می توانند نقش مهمی را در این زمینه داشته باشند.

وی در پایان با اشاره به اینکه امیدواریم هیچ گونه پیشرفتی از جانب این بیماری نباشد، توضیح داد: آمادگی از نظر پرسنل، نیروهای انسانی و پرستار وجود دارد که در صورت طغیان بیماری برای خدمت بکار گرفته شوند. و قول مساعد جهت تأمین نیرو و تجهیزات در بخش های مختلف را دادند.

در ادامه حضار هر کدام نقطه و نظرات خود را در جهت مقابله با این بیماری عنوان کردند.

در پایان این جلسه ضمن بازدید از بخش های مختلف بیمارستان از نزدیک بیماران مبتلا را ملاقات کرده و از نحوه درمان اطلاع یافتند.

 

  • گروه خبری : اخبار بیمارستان شهیدبهشتی آستارا
  • کد خبر : 59387
کلمات کلیدی

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1399/02/26 17:41