عزاداری محرم و توصیه های بهداشتی
توصیه های بهداشتی برای عزاداران و بانیان مجالس ماه محرم
با عنایت به اینکه در ماه محرم همزمان با برگزاری جلسات و مراسم مذهبی و عزاداری در مساجد و تکایا توزیع نذورات و غذا توسط هموطنان عزیز بویژه هیئت های عزاداری صورت می گیرد و از طرفی بروز بیماریهای مرتبط با غذا و مسمومیت های غذایی در مکانهایی که بصورت دسته جمعی غذا تهیه و توزیع می گردد بیشتر می باشد […]
با عنایت به اینکه در ماه محرم همزمان با برگزاری جلسات و مراسم مذهبی و عزاداری در مساجد و تکایا توزیع نذورات و غذا توسط هموطنان عزیز بویژه هیئت های عزاداری صورت می گیرد و از طرفی بروز بیماریهای مرتبط با غذا و مسمومیت های غذایی در مکانهایی که بصورت دسته جمعی غذا تهیه و توزیع می گردد بیشتر می باشد لذا بجهت اهمیت موضوع سلامت عموم جامعه انتظارمی رود مدیران هیئت های عزاداری و مسئولین طبخ و تهیه غذا با توجه به نکات ساده ولی پر اهمیت بهداشتی که برخی از آنها بشرح ذیل بیان می گردد در تامین سلامت عمومی کوشا و ساعی باشند :
در همین زمینه مریم میابی کارشناس تغذیه بیمارستان شهیددکتربهشتی بندرآستارا گفت:
1-هر گونه پخت و پز باید در مکانهایی که دارای حد اقل شرایط بهداشتی و مورد تایید مرکز بهداشت میباشد صورت گیرد .
۲-رعایت بهداشت فردی برای کلیه افرادی که درگیرتوزیع آب ، چای و غذامی باشند ضروری است.
۳- کلیه افرادی که قصد توزیع نذورات را دارند از مواد غذایی اولیه سالم و بهداشتی استفاده نمایند و ترجیحا از مواد غذایی مورد تایید وزارت بهداشت استفاده شود.
نظر دهید