• 1392/08/21 - 08:58
  • تعداد بازدید خبر : 56
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
عزاداری محرم و توصیه های بهداشتی

توصیه های بهداشتی برای عزاداران و بانیان مجالس ماه محرم

با عنایت به اینکه در ماه محرم همزمان با برگزاری جلسات و مراسم مذهبی و عزاداری در مساجد و تکایا توزیع نذورات و غذا توسط هموطنان عزیز بویژه هیئت های عزاداری صورت می گیرد و از طرفی بروز بیماریهای مرتبط با غذا و مسمومیت های غذایی در مکانهایی که بصورت دسته جمعی غذا تهیه و توزیع می گردد بیشتر می باشد […]

با عنایت به اینکه در ماه محرم همزمان با برگزاری جلسات و مراسم مذهبی و عزاداری در مساجد و تکایا توزیع نذورات و غذا توسط هموطنان عزیز بویژه هیئت های عزاداری صورت می گیرد و از طرفی بروز بیماریهای مرتبط با غذا و مسمومیت های غذایی در مکانهایی که بصورت دسته جمعی غذا تهیه و توزیع می گردد بیشتر می باشد لذا بجهت اهمیت موضوع سلامت عموم جامعه انتظارمی رود مدیران هیئت های عزاداری و مسئولین طبخ و تهیه غذا با توجه به نکات ساده ولی پر اهمیت بهداشتی که برخی از آنها بشرح ذیل بیان می گردد در تامین سلامت عمومی کوشا و ساعی باشند : 

در همین زمینه مریم میابی کارشناس تغذیه بیمارستان شهیددکتربهشتی بندرآستارا گفت:



1-هر گونه پخت و پز باید در مکانهایی که دارای حد اقل شرایط بهداشتی و مورد تایید مرکز بهداشت میباشد صورت گیرد .

۲-رعایت بهداشت فردی برای  کلیه افرادی که درگیرتوزیع آب ، چای و غذامی باشند ضروری است.

۳- کلیه افرادی که قصد توزیع نذورات را دارند از مواد غذایی اولیه  سالم و بهداشتی استفاده نمایند و ترجیحا از مواد غذایی مورد تایید وزارت بهداشت استفاده شود. 
 
4-جهت تهیه چای  حتما ازسماورهای ضد عفونی شده استفاده شود و از آب شهری کاملا جوشانده شده در استکان هایی که با مایع ظرفشویی شسته شده،سرو شود.
 
5-حتما پس از ذبح قربانی، گوشت گوسفند یا گوساله قربانی شده  شسته شده و پیش از طبخ عاری از هرگونه آلودگی و سموم بیرونی شود.
  • گروه خبری : اخبار بیمارستان شهیدبهشتی آستارا
  • کد خبر : 3939
کلمات کلیدی

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1392/08/21 08:58